Настаняване

Zoev House

Разположена само на 100 метра от центъра на Карлово, Зоевата къща предлага безплатен паркинг, безплатен Wi-Fi интернет и калдъръмен двор с красива градина.

Guest House Podkovite

Къща за гости Подковите се намира в Карлово, на 9 километра от началната станция на седалковия лифт Сопот. Предлага безплатен Wi-Fi интернет и безплатен частен паркинг.

Guest House Balkan

Guest Apartment Balkan се намира в Карлово, на 33 км от Павел Баня, и предлага градина и безплатен WiFi.

Hotel Central Karlovo

Хотел Central се намира в Карлово и предлага казино и безплатен WiFi на цялата територия. На разположение на гостите има фамилни стаи и тераса. Гостите могат да се насладят на изглед към планината.

Hotel Shterev Karlovo

Хотел Щерев се намира в центъра на Карлово, само на 200 метра от къщата-музей на Васил Левски. Той предлага климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi и безплатен фитнес център. Осигурен е безплатен паркинг. Водопадът Сучурум, смятан за национална забележителност, е на 1 км от хотела.

Яев Хотел

Хотел „Яев“ разполага с открит и закрит басейн, както и с голяма градина. Намира се на 5 минути с кола от центъра на Карлово.

Хотел Алмонд

Хотел-ресторант Almond се намира в Карлово и предлага ресторант, бар, градина и безплатен WiFi. На разположение на гостите има рум-сървиз и тераса. Хотелът разполага със семейни стаи.

Family Hotel Pak Tam

Семеен хотел Пак Там се намира в Карлово, на 7 км от Сопот. Той предлага детска площадка и планински изглед. Стаите са оборудвани с телевизор с плосък екран. Някои разполагат и с кът за сядане.

Всички предложения за настаняване може да откриете тук.